tag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post1098097933272078764..comments2023-06-09T01:52:37.226-07:00Comments on Bettina's Food Dreams: Nuudelihullun kananuudelitBettina's Food Dreamshttp://www.blogger.com/profile/05609246338386557087noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post-56664676171668131242013-03-20T13:40:53.343-07:002013-03-20T13:40:53.343-07:00Thänksss :) hyvä tietää..ens kerral kokelen tota s...Thänksss :) hyvä tietää..ens kerral kokelen tota sun tekniikkaas (ja otan tietenkin kuvia) :)Bettina's Food Dreamshttps://www.blogger.com/profile/05609246338386557087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post-81142258144718005132013-03-20T11:34:35.542-07:002013-03-20T11:34:35.542-07:00Jos on 500g kanaa niin 1 - 2 tl. Ei kannata laitta...Jos on 500g kanaa niin 1 - 2 tl. Ei kannata laittaa liikaa, muuten lihasta tulee kitkerä maku. Suolaa ja pippuria voi laittaa hieman jotta siihen lihaan tulee makua. Lihan täytyy esikypsentää kiehuvassa vedessä,joten jos marinoit soijakastikkeella niin se maku haihtuu pois. Suosittelen maustaa soijakastikkeella vasta silloin kun wokkaat/paistat. Toivottavasti onnistut ja muista ottaa kuvia.. =D Tininoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post-28968160290636019622013-03-17T11:30:18.998-07:002013-03-17T11:30:18.998-07:00Osaatko muuten sanoo miten paljon sitä ruokasoodaa...Osaatko muuten sanoo miten paljon sitä ruokasoodaa pitäis laitaa siihen marinadiin (esim jos on 500 g kanaa)? Ja pitääkö laittaa myös vähän vettä tai esim soijakastiketta siihen marinadiin? <br />Bettina's Food Dreamshttps://www.blogger.com/profile/05609246338386557087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post-11144336088151659362013-03-17T11:24:43.009-07:002013-03-17T11:24:43.009-07:00Kiitos tiedosta :) pitääkin seuraavalla kerralla k...Kiitos tiedosta :) pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla tota sun tapaas!Bettina's Food Dreamshttps://www.blogger.com/profile/05609246338386557087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4673272378439688219.post-91608670168444234162013-03-13T11:42:45.842-07:002013-03-13T11:42:45.842-07:00Mun tietääkseni ruokasooda pitää maustaa kanaan ja...Mun tietääkseni ruokasooda pitää maustaa kanaan ja jättää sen jääkaappiin yön yli tai vähintään 3 tuntia. Seuraavana päivänä tai 3 tunnin jälkeen keität kanat kiehuvaan veteen melko tai ihan kypsäksi, valuta vesi pois ja kanat on valmis menemään nuudelin ja vihanneksien sekaan. Onnea!!Tininoreply@blogger.com