Perheeni
on valittanut, että lihotan heitä jälkiruuillani. Olen siis ollut nyt viikon
tekemättä mitään makeata ja keskittänyt pikemminkin energiani vihanneksiin.
Pikkuhiljaa alkaa kylläkin tuntua tarve tarttua vispilään ja sokerikulhoon.
Tässä on nyt sitten kuitenkin yksi näistä kevyistä tämän viikon ruuista. Tein tälläisen
raikkaan rukolasalaatin fetan ja parman kinkun kera. Lisäsin myös hieman
eksoottisuutta paistetuilla persikkapaloilla. Oli loppujen lopuksi aika
täyttävää…en edes tarvinnut jälkiruokaa jatkeeksi. Ja hei, ei hätää vaikka
Suomen sää on hieman sateinen…ensi viikolle luvataan jälleen aurinkoa !
2
isoa kämmennellistä rukolaa
kirsikkatomaatteja
1
kämmenellinen kashewpähkinöitä
4
parman kinkkuviipaletta
1
persikka
pala
fetaa
2
rkl balsamietikkaa
4
tl oliiviöljyä
suolaa
1.
Leikkaa persikka viipaleiksi ja paista keskikuumalla grillipannulla (tai
tavallisella) parisen minuuttia molemmin puolin. Laita sivuun jäähtymään.
2.
Pese rukola. Aseta annoslautasten pohjalle rukola.
3.
Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia ja aseta rukolan päälle. Ripottele päälle
oliiviöljy ja balsamietikka sekä suola (kaikkia maun mukaan).
4.
Murenna päälle fetaa ja lisää myös pähkinät.
5.
Rullaa parman kinkku viipaleet ja aseta esimerkiksi lautasen keskelle.
6.
Asettele lopuksi persikkaviipaleet salaatin päälle. Ja valmista tuli !
ihanan näkösiä ruokia ja tosi hyvä blogi!(: liityin lukijaksi, kiva jos liittyisit munki blogiin jos tykkäät :)
VastaaPoistahttp://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/
Kiva kun tykkäät :) ja tervtuloa mukaan! Käväisempäs vastavisiitillä :)
VastaaPoistaAi että kun näyttää maukkaalta! :)
VastaaPoistaKiitos :) oli tosiaan herkullista.
VastaaPoista