Nämä pihvit olivat ihanan täyttäviä! Ei tuntunut mitään tarvetta syödä muuta niiden ohella. Lisukkeena oli vain raikasta kreikkalaista
jugurttia. Tämän resptin löysin täältä : http://lemontreeinmykitchen.blogspot.be/2011/01/les-legumes-miserables.html
itse lisäsin vain vielä
kesäkurpitsaa ja muuntelin hieman muutamia kohtia.
n.12 kpl
400
g porkkanoita
puolikas
pieni kesäkurpitsa (keltainen)
1
purjo
1
valkosipulinkynsi
3
munaa
1
dl korppujauhoja
5
rkl vehnäjauhoja
½
dl hienonnettua persiljaa
150
g fetaa
suola,
pippuri
1.
Kuori porkkanat ja raasta ne. Raasta myös pesty kesäkurpitsa. Nosta ne
siivilään ja anna liikanesteen valua pois (voit nopeuttaa tätä painelemalla
lusikalla).
2. Hienonna
valkosipuli, purjo ja persilja. Yhdistä sitten kulhossa raasteet, valkosipuli,
purjo, persilja, korppujauho, vehnäjauho ja kananmunat. Murenna feta mukaan ja
mausta suolalla ja pippurilla.
3.
Kuumenna pannulla öljyä ja muodosta lusikan avulla pihvejä pannulle. Ruskista
2-3 minuttia molemmin puolin. Tarjoa
esimerkiksi kreikkalaisen jugurtin kera.
Kiitti vinkistä..täytyy tuota bataattiversiotakin kokeilla.
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, tänään teimme niitä ja hyvää oli. Oli todella täyttävää! Aikaa kuluu reilusti, eli ei välttämättä ole arki ruokaa.
VastaaPoistaOi kiva kun kokeilitte tätä. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että tätä kannattaa tehdä esimerkiksi viikonloppuna tai silloin kun sitä aikaa on reilummin...ellei sitten ole auttavia käsiä tarjolla :)
VastaaPoista