Löysin
kaupasta halvalla aprikooseja ja vaikka niitä ahkerasti syötiinkin,
ylimääräisiä jäi yllin kyllin. Tein siis niistä hilloa. Helppoa ja herkullista !
Tämä on kyllä hyvä tapa hyödyntää ylimääräiset hedelmät tai marjat. Itse pidäs
siitä kun hillossa on isoja paloja hedelmiä ja kun se on löysähköä, mutta jos
haluat paksumpaa/tiiviimpää hilloa, voit lisätä hillosokeria.
700
g aprikooseja
½
dl vettä
250
g hillosokeria
1.
Pese aprikoosit ja leikkaa ne neljään osaas. Laita ne kasaiin veden ja
hillosokerin kera.
2.
Keitä aprikooseja noin 5 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat pehmenneet
kunnolla.
3.
Kaada hillo purkkeihin jäähtymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti