Tässä
olisi taas vaihteeksi jotain kevyempää. Tämä kirkas katkarapusalaatti-cocktail
sopii mainiosti juhliin alkupalaksi. Annoksista voit tehdä hyvinkin näyttävän
näköisiä esimerkiksi cocktail-laseja käyttäen. Tuhdin aamupalan syöneenä, tämä
riitti minulle ihan pääruoaksi. Annoksia voit tietysti muokata haluamasi
mukaan, esimerkiksi lisäämällä lempi-vihanneksiasi.
2-3 annosta
150
g katkarapuja
1
tomaatti
1
keltainen paprika
1
avokado
pala
kurkkua
1
sitruuna
suola,
pippuri
1.
Leikkaa avokado kahtia, ota siemen ulos ja kaiva sisus ulos lusikalla.
Paloittele pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon. Purista päälle sitruunan mehu
(happeutumisen estämiseksi) ja sekoita.
2.
Kuutioi pieneksi myös kurkku, tomaatti ja paprika ja lisää nekin kulhoon.
3.
Sekoita kaikki keskenään ja mausta.
4.
Asettele annoskuppeihin vuorotellen katkarapuja ja vihanneksia. Koristele
esimerkiksi persiljalla ja sitruunapaloilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti