lauantai 31. elokuuta 2013

Aprikoosihillo


Löysin kaupasta halvalla aprikooseja ja vaikka niitä ahkerasti syötiinkin, ylimääräisiä jäi yllin kyllin. Tein siis niistä hilloa. Helppoa ja herkullista ! Tämä on kyllä hyvä tapa hyödyntää ylimääräiset hedelmät tai marjat. Itse pidäs siitä kun hillossa on isoja paloja hedelmiä ja kun se on löysähköä, mutta jos haluat paksumpaa/tiiviimpää hilloa, voit lisätä hillosokeria.

700 g aprikooseja
½ dl vettä
250 g hillosokeria

1. Pese aprikoosit ja leikkaa ne neljään osaas. Laita ne kasaiin veden ja hillosokerin kera.

2. Keitä aprikooseja noin 5 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat pehmenneet kunnolla.

3. Kaada hillo purkkeihin jäähtymään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti