torstai 14. maaliskuuta 2013

"Good Food Festival"


Olimme viime viikonloppuna Good Food festivaalilla Belgiassa. Se oli hyvän ruoan ystäville tarkoitettu tapahtuma, jossa pääsi tutustumaan eri tuottajien ja pien-yrittäjien ainutlaatuisiin tuotteisiin. Tietenkin tuli maistettua yhtä sun toista ja ja muutama tuote lähti kotiinkin mukaan. Olin erittäin iloinen vaniljatanko-ostoksesta. En ole ikinä ennen ostanut tai käyttänyt vaniljatankoa koska pidin sitä aina ylellisyys-aineksena, mutta tällä kertaa niitä tuli hangittua 15 kappaletta, sillä hinta oli sen verran sopiva. Näinkin pieni hankinta voi tuottaa ison ilon kotikokille. Haha nyt pitää vielä uskaltaa käyttää niitä…olen nimittäin sellainen, että haluan säästää ne siihen « oikeaan » jälkiruokaan..eli loppujen lopuksi en varmaan edes raaski tehdä niillä mitään :)

Tässä muutama kuva :

Juustokoju : sieltä tuli ostettua pestojuustoa ja tomaattijuustoa.


Näiltä ihanilta ranskalaisilta hunajantuottajilta (Apiculture François Simonet), ostimme tuollaista pureskeltavaa hunajaa .
Näiltä ystävällisiltä daameilta (Bonbon de grande-mère) tuli ostettua noita violetteja Cuberdon-karkkeja. Kyse on belgialaisesta erikoisuudesta, karkista, jolla on kovahko ulkokuori, mutta pehmeä sisus. Maistoin niitä ensimmäistä kertaa ja ei kyllä varmaan jää viimeiseksi kerraksi !

Olen iso Macarons-fani..miten hieno keksintö. Oli siis pakko maistaa näitä ihania Macarons-nous-firman herkkuja. Oli vaikea valita vaan muutama, kun teki mieli maistaa kaikkia.La Biosphère : gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo ja bio-pitopalvelu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti